Новости

Направи сам

Како да ги искористите празните пластични шишиња

Наместо да ги гледате како отпадок и да фрлите во кантата за отпадоци сега постои подобар и покорисен начин како да ги искористите.

Ова видео ќе ви помогне околу тоа.

Погледнете и направете си нешто.

omni.mk

GOLD
To Top