Новости

Направи сам

Направете го вашиот балкун ваше омилено катче за уживање!

Разубавете го вашиот балкон и внесете креативност.

Мали, големи тераси, балкони. Проследете ги фотографиите подолу кои одговараат на сечиј вкус.

Минималистички или екстравагантно. Обоено и колоритно или едноставно и шармантно. Направете го овој дел катче во кое најповеќе ќе уживате и од тука размислувајте, творете и одморете ја душата отварајќи го ширум прозорецот од балкунот кој го разгледува светот.

GOLD
To Top