Новости

Направи сам

Неверојатни дрвени саксии кои ќе сакате да бидат во вашиот двор

Пролетта е еден од најдобриот позитивен фидбек кој го имаме од природата. Но, велиме фидбек, само доколку и ние се однесуваме позитивно кон неа.

Доколку сте љубител на цвеќиња и знаете дека од нив произлегува најубаво расположение, спокој на мислите и неизбежна радост, еве неколку идеи за тоа како да ги наместите вашите преубави цвеќиња во дрвени саксии. Направете ги сами, воодушевете се и воодушевете ги другите.

 

GOLD
To Top