Новости

Направи сам

ФОТО: Прекрасни новогодишни декорации за вашиот дом

Полека пристигнуваат студените новогодишни денови кога креативните и уникатни декорации се неопходни во домот.

Искористете ја вашата креативност и направете малку поинаква атмосфера во вашиот дом. Доколку сте љубител на украсите кои сами може да ги направите, ви нудиме неколку различни едноставни идеи како да ја добиете посакуваната декорација.

Користете суви гранчиња, шишарки, свеќи, многу светки и светкави новогодишни ленти, неколку стаклени садови и се останато што мислите дека може да ви послужи како зимски, уникатен украс.

Едноставни свеќи со необична декорација 

Од едноставните лампиони направете уникатен венец 

Елегантни лампиони со бисери 

GOLD
To Top