Новости

Направи сам

Белата боја – одличен избор ако сакате вашиот простор да изгледа поголем

Белата боја е одлична птом станува збор за мал простор. Оваа варијанта се преферира исто така ако сте од оној тип кој не е хаотичен и сака едноставност, класика.

Сепак, за да ја разбиете монотоонијата, можете да искомбинирате со некои уметнички слики или фотографии на ѕидовите, или можеби гарнитурата да ви биде во друга боја, која или ќе овозможи контраст во амбиентот или пак со позагасита боја, ќе постигнете мало дистанцирање од големата едноставност која на некој може дури и да му смета.

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Евротип
SNBROKER
To Top