Новости

Направи сам

Божиќни чоколадни куќички – Инспирација за предновогодишната еуфорија на вашата софра

Освен подготовките поврзани со декорирањето на ентериерот, изборот на совршената елка, како и екстериерниот простор, божиќната еуфорија се чувствува и во кујната од која посакуваме да излезат најубавите слатки задоволства.

Но нели, како велат, окото е она кое најпрво ја вкусува храната, а подоцна е се останато. Погледнете ги овие шармантно декорирани малечки куќарки направени од шеќер, какако и останати нешта кои придонесуваат за ефектот на највкусниот десерт. Но, овој пат не би зборувале за рецепти, туку за декорацијата. Погледнете неколку идеи од кои се надеваме дека ќе се инспирирате.

Евротип
SNBROKER
To Top