Новости

Направи сам

Винтиџ детал кој во потполност ја менува сликата на ентериерот

Во последно време се повеќе се враќаат старите модни парчиња во однос на облеката, а истото се случува и во уредувањето на домот. Ретро изгледот или винтиџ стиловите, се новиот модерен ,,look” на урбаниот дом.

Станува збор за некогашните т.н. черги или ткаени теписи кои во симбиоза со новите детали создаваат потполно нов амбиент, ширејќи микс од до некаде ексцентрични емоции со разиграни и сепак носталгични чувства по некое време кое постојано се враќа и на оваа сцена.

Евротип
SNBROKER
To Top