Новости

Направи сам

Воодушевувачки декорации на храна за прилики кога ќе се може со гости

Ех… Овие денови требаше да ги поминеме во гужва, со најблиските, блиските, другарите, пријателите, а и подалечните, па дури и непознатите. Ни фалат забави, ни фалат гости, ни фали „party food“, паника околу декорирањето на омилените закуски, ни фали тоа домќинско „замарање“ околу софрата која треба да изгледа беспрекорно пред нашите гости.

Но, ќе дојат подобри времиња и повторно ќе се вратиме во игра, а до тогаш ни останува барем да си ги исплакнеме очите со овие фотографии и да собереме инспирација за повторните убави денови кои ни се ближат.

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

GOLD
To Top