Новости

Направи сам

Воодушевувачки трансформации – Автобуси претворени во прекрасни места за живеење

Доколку и вие сте авантуристичка душа и обожавате необичен стил на живот, еве една идеја како тоа да го направите и да бидете единствени. Во последно време, низ светот популарен е трендот на младите парови кои се одлучуваат на овој чекор.

Станува збор за луѓе кои одлучиле од стари автобуси да направат совршено место за живеење. Феноменалниот ентериер и авангардноста кој го носи ваквиот стилски проект за вашиот нов дом, е одлична солуција за оние кои истовремено сакаат да живеат на секаде во светот. Се разбира доколку возилото е сеште во возна состојба.

Погледнете ги овие фотографии кои можат да ви соопштат како тоа се би изгледало и да ви раскажат за една необична и авантуристичка приказна која веројатно би требало да се проба, во овој и онака краток живот.

GOLD
To Top