Новости

Направи сам

Впечатливи ориентални растенија кои совршено ќе се вклопат во вашиот минкмалистички уреден ентериер

Се работи за растението пампас кое со својата екстравагантна уникатност, ќе го долови дополнителниот ефект што се постигнува со деталите.

Декорирајте во големи еднобојни вазни и ќупови и стилски уредете го просторот, сместувајќи ги на аголот од просторијата, на трпезариската, клуб масичката, комодата или едноставно овозможете простор за ова растение каде тоа најдобро ќе ја покаже својата моќ на привлечност.

СН Брокер
To Top