Новости

Направи сам

Градинарска инспирација за вашиот двор – стари автомобили како декоративна ,,подлога”

Време е да се „фатиме за работа” во дворот. Работа или задоволство? Уредувањето на градината навистина е големо уживање, особено за оние уметничките души и за најголемите љубители на цвеќе.

Денешните трендови се повеќе ги кршат правилата, а што сме кај „прекршоците”, погледнете ги овие стари олдтајмери, стари автомобили кои можат да послужат како совршен детал кој ќе ја дополни бајковитата слика од просторот во вашата градина.

GOLD
To Top