Новости

Направи сам

Декоративни вазни кои можете да ги направите сами

Бидете креативни и направете нешто сами во вашиот ентериер. Се разбира дека задоволството е далеку поголемо доколку токму вие сте тие што се потрудиле околу изгледот и декорациите на домот.

Развијте ја имагинацијата и доколку сеуште сте во есенски ,,mood” или расположение, погледнете ги овие шишиња, тегли и чаши кои можете да ги изработите сами. Се што ви треба е малку боја, четки и желба. А потоа, луксуз е да се гордеете на вашиот резултат кој нема да има прескапа цена како во продавниците за декоративни предмети и со сигурност ќе ви биде подраго.

Евротип
SNBROKER
To Top