Новости

Направи сам

Декоративни кутии за новогодишни подароци кои можете да ги направите сами

Покрај многуте работи поради кои ги обожаваме божиќните празници кои некако имаат посебна убавина, магија, шарм, радост, исто така уживаме и во подарувањето кое е составен дел од празничната традиција.

Подарувањето е нешто кое го даваме од срце и штом е од срце, треба да знаеме дека тоа не очекува возврат. Покажете им на вашите најмили колку ги сакате, па макар и со ситници израдувајте ги.

Подарувајте со љубов, а штом се одлучите што ќе биде тоа, финиширајте со убаво декорирана кутија што ќе ја направите сами. Во продолжение погледнете неколку идеи кои ќе ви помогнат околу тоа.

Евротип
SNBROKER
To Top