Новости

Направи сам

Еве што да направите од старите предмети штомислевте да ги фрлите во ѓубре

Креативноста нема граници, па таа наоѓа решение буквално за секој предмет. Знае да го прилагоди во вашиот дом и да додате шарм и елеганција на постоечкото уредување.

На овие стари предмети, веројатно до сега мислевте дека местото им е во контејнер или можеби во некој музеј судејќи според приказната што тие ја раскажуваат. Се сеќавате ли на старите телефони или на првото радио? Иако современата технологија, веќе одамна ги изваде од употреба овие предмети, ние ви нудиме совршено решение доколку сепак инсистирате да ги сочувате. Погледнете што се можете да направите од овие „винтиџ“ детали.

Get Embed Code

GOLD
To Top