Новости

Направи сам

Едноставен начин да завиткате кутија со подарок без да употребите селотејп

Празниците се пред нас, еуфоријата полека се чувствува во воздухот. Секој бара соодветни подароци за да ги израдува своите сакани. Доколку во последен момент забележите дека немате селотејп со кој ќе ја залепите украсната хартија, не грижете се при пакувањето, постои начин како подарокот да го завиткате и без него.

Корисникот на TikTok по име Beeandblooms покажа како можеме да завиткаме подарок во украсна хартија во само неколку чекори. Имено, важно е подарокот да се стави во кутија. Кога ќе одредите колку хартија за завиткување ви треба, исечете ја на квадрати.
Остатокот од постапката погледнете го на видеото тука.

Евротип
SNBROKER
To Top