Новости

Направи сам

Забава на отворено со најтесниот круг на семејството

Моментално се соочуваме со зло на кое се надеваме дека наскоро ќе го погледнеме крајот. Но, додека ја бараме светлината од тунелот, потребно е да живееме во моментната ситуација. Сепак животот поминува, а насмевката е задолжителна заштитна маска која наскоро ќе прерасне во навика и стресот полека ќе го оставите на страна.

А штом сме кај насмевката, некои парови сеуште чекаат добри ,,пет минути” за да ја реализираат нивната свадба од соништата, веселбите се прескокнуваат и се чека алармот кој ќе значи зелено светло за што повеќе луѓе, гужва, толпа…Но,според нас…Се повеќе клише. Зошто да не би ја искористиле оваа прилика и не направите една поинаква семејна веселба со најтесен круг. Тука би ги вклучиле и роденденските прослави во вакви услови. Погледнете одредени декоративни идеи доколку се одлучите за ваквата варијанта. Забава на отворено.

GOLD
To Top