Новости

Направи сам

Инспирација за домашно кино во вашиот ентериер или екстериер!

Во ред, можеби за надвор во вашиот двор малку задоцнивме со оглед на тоа што се ближат студените денови, но може да го реализирате овој проект внатре во вашиот дом или сепак оставете да легне идејата за наредното лето.

Направете ваше кино, па ако и вие сте ,,филмски” зависник, уредете го дворот со монтирање на платно, видеобим, растурете перници наоколу, сјалички и викнете ги своите пријатели заедно да уживате во една несекојдневна и неповторлива филмска ноќ.

GOLD
To Top