Новости

Направи сам

Искористете ги шишињата – Што се можете да направите од нив

Погледнете како буквално од ништо, можете да направите ,,нешто”.

Станува збор за шишиња кои може да ги претворите во прекрасни декорации за во вашиот ентериер. Малку желба, малку работа, мала имагинација и ќе бидете единствена во друптво и ќе се гордеете на она што сте го направиле сами, без да ,,дадете” многу од вашиот паричник.

Евротип
SNBROKER
To Top