Новости

Направи сам

Како најдобро да го организирате просторот за вашите чевли!

Често се прави хаос со купот од чевли за кои веќе не знаеме каде да ги ставиме. Како да се организираме и да заштедиме простор?

Употребете малку креативност и можете да ги искористите овие идеи правејќи нешто сами.

Организирајте се и создадете место за тие скапоцени чевлички кои ве носат низ сите патишта!

GOLD
To Top