Новости

Направи сам

Креативна инспирација: Велигденски колачи и торти

Се ближи најубавиот христијнски празник Велигден. Во негово име, погледнете ги овие воодушевувачки декорации на торти и велигденски колачиња кои би ви послужиле за инспирација.

Израдувајте ги вашите најблиски, особено вашите најмили и погледнете ги овие фотографии.

Евротип
Евротип
To Top