Новости

Направи сам

Мафините – секогаш добра опција за десерт на забавите, а еве како новогодишно да ги декорирате

Солени или благи, мафините се секогаш најдобрата опција штом станува збор за софрата кога треба да пречекате гости.

Моментално се наоѓаме пред самиот дочек на новата година и божиќните празници, па еве неколку креативни идеи како да ги декорирате токму во тој божиќен и новогодишен дух.

Евротип
SNBROKER
To Top