Новости

Направи сам

Монохроматски стилски решенија за во вашиот дом

Доколку сте вљубени во една боја и никако не ви доаѓа на памет истата да ја комбинирате со друга, штом станува збор за ѕидовите или деталите во вашиот дом, одберете ја варијантата монохроматски бои. Тоа е одлично стилско решение кое ќе ви ги олесни овие двоумици.

Стилксиот изглед би се остварил доколку над основната боја која ја посакувате за вашиот ентериер, додадете посветли и потемни тонови од истата, со што ќе ја разбиете монотонијата и ќе добите дури подобар ефект од едноличноста или од мешавината од различни бои над различни ѕидови. Погледнете за што зборуваме, па се надеваме дека ви дадовме конкретна идеја која ќе ги реши вашите двоумици.

GOLD
To Top