Новости

Направи сам

Направете сами тематски играчки од картон и израдувајте ги вашите најмили

…И се започнува од малечките соништа. А онекогаш забораваме дека соништата не чинат богатство, ами се е до имагинацијата, фантаијата, креативноста. Во тој контекст, дозволете им на децата да сонуваат без притоа да ви е потребен тој длабок џеб со кој ќе ги разгаите купувајќи им скапи играчки.

Верувајте, ефектот е ист и се зависи од вашата перцепција, волја и верување. А штом вие се уверите во она што го правите, ќе ги уверите и нив. Подарете им го ветот на дланка, раскажувајќи им за скромноста, иновативноста, визијата. Погледнете ги овие тематски играчки направеи од картон кој со малку труд, веруваме дека ќе ги направите сами и ќе ги воодушевите најмладите членови во семејството.

Евротип
SNBROKER
To Top