Новости

Направи сам

Необични предлози за украсување на вашата градина

Доколку и вие сте едни од оние кои уживаат во украсување на дворот и сакате вашата градина да биде најубава, но и уникатна, погледнете ги овие необични идеи кои користат различни материјали за да се достигне посакуваниот ефект.

Низ фотографиите што следат инспирирајте се да направите сами нешто од ништо. Користеге стафи чевли, чанти, шапки, стар креденец ичи столови и користете ги како саксии.

Сепак пва е само предлог, а дали ќе ви се допадне поради неговата ексцентрична природа, оставамр на вас.

GOLD
To Top