Новости

Направи сам

,,Не фрлај! Ќе се најде!” – Што можете да направите од предметите што мислите дека се за во ѓубре

Рокот на траење на предметите се троши, па вие сте убедени дека тие се работи кои никогаш нема да ви бидат потребни повеќе и вашиот план е да ги фрлите во контејнер.

Но, веројатно се лажете! Многу од ,,таквите” предмети изгледа дека не го заслужуваат тоа место. Епа некој се сетил на таа идеја, па зошто да не ја искористите и вие?!

GOLD
To Top