Новости

Направи сам

Нова инспирација за божиќни декорации во вашиот екстериер

Светилките и класичните божиќни украси во дворот се одлични, но доколку сакате празничната декорација на надворешноста на вашиот дом да биде малку поразиграна и уште попосебна, можеби огромните борови топчиња на надувување ќе бидат токму она што ви треба.

Во преголемиот избор на новогодишни и божиќни украси, секогаш бараме некоја нова идеја, црпиме нова инспирација. Погледнете ги овие фотографии и внесете нешто ново во вашиот екстериерен простор.

Евротип
Евротип
To Top