Новости

Направи сам

Овој детал може да внеси многу свежина во уредувањето на вашата градина

Се ближат убавите и топли денови. Се ближи времето каде што најпосле ќе можете да уживате во вашето омилено катче од екстериерниот простор на домот – вашата градина.

Но, доколку сте една креативна душа која едноставно не може да ужива во монотонијата од секоја година, погледнете ги овие минијатурни градини најчесто направени во саксии за цвеќиња. Пробајте ја оваа идеја и за почеток, слободно обидете се да копирате една од идеите во следните фотографии кои се надеваме дека ќе ја заскокоткаат вашата инспирација и имагинација.

 

GOLD
To Top