Новости

Направи сам

Празнични декорации од кукулички кои може да ги направите сами

Доколку сте и вие креативна личност која повеќе се радува доколку сама го украси и декорира домот, без да троши цело богатство за украси, погледнете ја оваа идеја.

Станува збор за изработки од кукулички кои навистина изгледаат убаво и освен тоа, воопшто не влијаат на буџетот. Се што ви треба е селиконско лепило, кукулички и креативност. Пробајте да направите сами нешто, ќе видите дека задоволсгвото е поголемо.

GOLD
To Top