Новости

Направи сам

Предлог инспирација за вашиот ентериер – винтиџ стил

Совршената комбинација на винтиџ декор и соврменеиот стил е одличен погодок доколку сте во мала двоумица за конкретно кој стил да би се одлучиле.

Во продолжение погледнете ги овие фотографии кои можеби повеќе го истакнуваат или преферираат само винтиџ стилот. Па доколку сте од оние кои сметаат дека во минатото е класиката од која едноставно започнуваат да се градат останататите стилови, ваквиот ентериер е совршена опција за вас.

Има нешто во минатото, се добива некое латентно чувство на уметнички порив. Има нешто во овој стил кој потсетува на момент од каде започнува се.

GOLD
To Top