Новости

Направи сам

Преработки на стари предмети – кога старото секогаш се наоѓа

И друг пат имаме зборувано за преработка на стари предмети кои можат да се искористат како нови. Актуелните трендови вушност дозволуваат минатото да стане сегашност или со други зборови се претендира кон предизвикот да се искористи взуелната слика на конкретниот предмет, но да се пренамени неговата функционалност.

Во случајот, ние наидовме на фотографии од стари пијана кои сеуште личат на инструменти, но нивната улога е целосно пренаменета. Па, така тие стануваат, бироа, библиотеки, подлога за кујнски елементи, шанкови, мини барови, масички, украси за во градини… Погледнете за што зборуваме.

GOLD
To Top