Новости

Направи сам

Пролетно празнично декорирање на вазни

Ова е можеби најубавото време од годината. Мириса на пролет, на расцутени цветови, на нешто што одново се раѓа.

А штом сме кај цвеќето, погледнете ги овие вазни и откријте како се направени. Наш предлог за оваа пролет, е да внесете многу многу цвеќе во вашиот дом. Наполнете ги градите со позитивно расположение и уживајте во велигденското украсување.

GOLD
To Top