Новости

Направи сам

Стилски уредени домови во име на индустрискиот дизајн

Најпрво мора да заклучиме дека според нашето око, индустрискиот дизајн ја нема таа симбиоза помеѓу ваквиот стил и нежноста, но со мала магична креативност, е возможно и тоа. Совршениот ентериер на ваквиот минимализам во огромните простории со високи тавани, внатрешни скали, ѕидови со цигли и доминантното водство на темни тонови и нијанси на црната и кафена боја, оставаат без здив и можеби не тераат за момент да помислиме дека е возможно инстант да се префрлуме на уредување на ваков дом.

Погледнете ги фотките кои ние ги сретнавме рандом од Pinterest и во кои се вљубивме на прв поглед. Единствено што фaли на фотографиите е музика или малку џез или…како вие сакате!

Евротип
SNBROKER
To Top