Новости

Направи сам

Тематски торти кои изгледаат како да се направени од песок!

Воодушевувајќи се на маестралните раце на креативците ширум светот или поконкретно на оние кои се занимаваат токму со декорирање на храната и го даваат тој последен допир – финиш на рецептот, се ,,сопнавме” на овие торти чија тематика ги следи зборовите: лето, сонце, плажа.

Инспирирани токму од последниот термин, овие торти се толку реално направени што не би биле сигурни дали се направени од песок или следат посебен кулинарски десерт рецепт. Погледнете и сами колку се блиску до идејата што ако сакате да ја постигнете, токму тука може да се инспирирате. Но, сепак ние би си поставиле прашање, дали би се осмелиле да пробаме или не би ризикувале!

Евротип
Евротип
To Top