Новости

Направи сам

Урбано и необично – Цртање на ѕидови за нов лик на вашата соба

Доколку немате идеја за тоа како да се ,,простите” со едноличноста во вашиот ентериер, погледнете ги овие ѕидови. Цртањето на истите, му овозможува на просторот да го промени својот стилски облик.

Претворете го вашиот ентериер во нешто необично. Создадете омилена слика доколку знаете добро да работите со четка или бои, истакнете некое ваше омилено мото, приказна, реплика од омилена книга. А ако не умеете и не сте талентирани, постојат многу туториали на ,,you tube”, кој преку едноставни чекори ќе ви помогнат да го финиширате изгледот на ентериерот и над сето тоа да му дадете единствен урбан лик на домот.

Еве едно видео под кое може да разгледате и други примери.

GOLD
To Top