Новости

Направи сам

Фонтана во вашата градина – совршена идеја за да го пополните просторот со магија

Како да секогаш останува дел од просторот во кој се нешто ни фали и како да она што сме го работеле, не можеме да го завршиме во целост. Доколку тоа се случува и во вашата градина, наш предлог е да ги погледнете овие прекрасни фонтани кои се инспирирани и се дел од мексиканската традиционална архитектура.
Се некако оваа колоритна инспирација на нивните дворови, ја поврзуваме со пролетта, жешките денови, цвеќињата и „најврелите“ денови во лето, па зато токму неа ја издојуваме за пример кој го сметаме како непресушен извор на идеи. Деталите наоколу се оние кои го дополнуваат воодушевувањето и веројатно изборот на керамички плочки се оние кои ја дооформуваат оваа бајковиост која може да ја постигнете и вие за во вашиот двор.

GOLD
To Top