Новости

Направи сам

Фотографии кои ќе ве инспирираат за да го примите шармантниот гостин наречен ,,пролет” во вашиот дом

Во ред, во ред. Знаеме дека пандемијата е актуелна тема и пред да го речете вашето ,,село гори – баба се чешла”, само би рекле дека ,,одолеваме” на критики кои се поврзани со негативни вибрации.

А кога сме кај другата страна на мостот, време е да се разбудиме и да научиме да уживаме во неодоливиот шарм на пролетта.

Донесете го ,,нејзиното височевство” во вашиот дом и наберете цвеќе. Овие вазни полни со огромни буќети, ќе ве инспирираат да му ја отворите на овој гостин што себе си се претставува во колоритен аутфит и мириса подобро од најскапите парфеми.

Евротип
Евротип
To Top