Новости

Направи сам

Штосни и необични – колачиња и торти инспирирани од модниот свет и големите брендови

Креативноста нема крај. Кулинарството им овозможува на уметничките души да ја доискажат својата идеја, но сето тоа доживува кулминација кога се во прашање декорациите.

Овие декорирани колачиња и торти се инспирирани од модниот свет и големите брендови. Заслужуваат восхит.

GOLD
To Top