Новости

Направи сам

Идеја за вашето пролетно реновирање на домот – Одберете ја оваа боја во ентериерот

,,Blush” ентериер или ентериерот со розова или онаа пудра нијанса е трендот кој сеуште котира високо штом станува збор за бојата на ѕидот, како и одредени детали во ентериерот.

Овие тонови може да се користат како варијанта што е дел од минималистичкиот и монохроматски стил, така што ќе се игра со истата во посветли и потемни нијанси. Но, се разбира дека е дозволена и улогата на розовата пудра боја да го најде своето место и во оние поразличните ,,забавни и разиграни” дизајнерски решенија кои се однесуваат на внатрешниот простор.

Погледнете ги овие фантастични простории во кои доминира оваа нијанса. Се надеваме дека ќе ви помогнеме со изборот на боја за вашето пролетно реновирање на домот.

Евротип
SNBROKER
To Top