Новости

Направи сам

Halloween декорации за вечерната софра

Празникот Halloween се ближи, па на 31ви, барем во Америка, градовите ќе бидат маскирани во различни чудовишта, злобни епски ликoви, вештерки и што уште не.

Овој празник повеќе од очигледно е дека полека доаѓа и кај нас, па веројатно најповеќе го прифаќаат креативците. А штом сме кај оваа ,,публика”, ѕирнете во галеријата подолу и украдете идеи за декорирање на вечерната софра за време на овој ден.

Евротип
SNBROKER
To Top