Новости

Направи сам

,,Last minute” инспирација – Исцрпете идеи за атмосверата на вашата новогодишна журка

Доколку и вие сте едни од тие ,,last minute – организатори”, а сакате да имате феноменална атмосвера за дочек на новата година во друштво на најблиски пријатели во вашипт ентериер, ѕирнете во галеријата. Се надеваме дека ќе наидете на идеи кои ќе ја развијат вашата креативност и ќе направите од ништо нешто.

Како и да е, декорирајте го просторот, храната и новогодишната софра или т.н. ,,party food” со насмевка и добро расположение кое ќе ви трае и во новата година.

Евротип
SNBROKER
To Top