Новости

Рецепти

Мезиња за љубителите на лук

Почнува ладната сезона, а тоа значи дека треба да ги засилите дозите на лук во исхраната за да го подобрите имунитетот.

На љубителите на лук не им треба посебна мотивација да го стават овој еликсир во секое јадење, а овие осум рецепти за мезиња богати со лук сигурно ќе се најдат на нивниот редовен репертоар во кујната.

GOLD
To Top