Новости

Рецепти

„Минута помалку” – Најважното правило за тестенини

Постои еден корисен трик кој треба да го знаете околу готвењето на тестенини.

Секогаш варете ги минута помалку од напишаното, бидејќи ќе се сварат и од сосот над нив.

Тие ќе омекнат од сосот, па не ризикувајте да ги преварите.

GOLD
To Top