Новости

Култура

13. Роднокрајна средба на битолските писатели во Македонија

Утре во Националната установа – Универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ Битола, во 10:30 часот ќе се одржи тринаесеттата роднокрајна средба на битолските писатели во Македонија. На средбата присутните писатели ќе излагаат / разговараат на тема: „Моите емотивни изблици преточени во збор“.

GOLD
To Top