Новости

Филм

ВИДЕО: Трејлер за втората сезона од Фамилијата Марковски

Продолжува омилената модерна ТВ-серија која стана хит отсликувајќи го секојдневието на едно просечно македонско семејство – изгледајте го трејлерот за втората сезона од Фамилијата Марковски.

Премиерно првите две епизоди од ТВ-серијата ќе бидеат прикажани на Сараевскиот филмски фестивал на 22 август.

Евротип
Евротип
To Top