Новости

Филм

Вистината за платите на актерите од серијата Game Of Thrones

Серијата што постигна огромен успех низ целиот свет има огромен буџет. Навистина не е лесно да се снимат такви спектакуларни битки со низа неверојатни ефекти. Колку чини една епизода, а колку се платени актерите од Game Of Thrones?

GOLD
To Top