Новости

Филм

Да гласаме за единствениот македонски претставник на FilmConvert Competition – филмот „Dogs of War“

FilmConvert Competition  e натпревар кој се одржува 6та година по ред. Има околу 713 учесници од целиот свет, а ‘DOGS OF WAR’ е единствениот македонски учесник. Со цел да им помогнеме на екипата да се искачи на првото место може да гласате на линкот:

http://bit.ly/voenikucinja2

Истата екипа беше победник на овој натпревар во 2016та година со филмот “Farewell”.

Инаку темата на филмот е „чесност наспроти материјално“, приказната е раскажана кога еден платеник е предизвикан од својот поранешен пријател којшто е сега разбојник. Ова е филмот „Dogs of War“.

GOLD
To Top