Новости

Филм

Две и полминутно потсетување на „Игра на тронови“

Во пресрет на премиерата на осмата, последна, сезона на телевизиската серијата „Игра на тронови“, продукцијата објави 2,5-минутно потсетување на досегашните епизоди.

Всушност, се работи за само мал дел од главните моменти од серијата, колку што може да собере во две и пол минути.

Премиерата на првата епизода од последната сезона е в недела.

GOLD
To Top