Новости

Филм

Нова серија за сите љубители на астрологијата

Во текот на 2015 година беше објавен романот со наслов „Guida astrologica per cuori infranti“ од Силвија Зуко.

Имено, шест години по успехот во книжарниците, компанијата Нетфликс ги откупи правата за емитување серија од шест епизоди, која веќе бележи одлична гледаност.

Се среќаваме со Аличе, девојка во четвртата деценија од животот, која се обидува да се справи со неизвесноста на работа и љубовните маки. Но, кога ќе ја запознае Тиа, која е специјализирана за астрологија, сè се менува. Таа ѝ ја покажува важноста на положбата на ѕвездите над различните аспекти од животот, вклучувајќи го љубовниот.

Секоја епизода е именувана по хороскопскиот знак на момчето со кое излегува во даден момент. На местото асистент во продукција на една телевизија, доаѓа во контакт со разни додворувачи, кои не секогаш го знаат датумот на раѓање и потпишуваат. Како што можете да претпоставите, љубовните бродоломи ,,се потпираат” на веќе познати ликови од малите и големите екрани, како што е Бриџит Џонс.

Актерската екипа што стои зад овој нов италијански филмски проект е во следниот состав: Клаудија Гузмано, Лоренцо Адорни, Естер Алис, Емануела Грималдо, Џанкарло Рати…

Пред да ја побарате оваа серија, ви предлагаме да го погледнете трејлерот кој ќе ви даде увид во тоа што ве очекува.

Евротип
Евротип
To Top