Новости

Филм

Објавен е нов трејлер за „Avatar: The Way of Water“

Објавен е нов трејлер за „Avatar: The Way of Water“. Трејлерот ја прикажува битката помеѓу племето На’ви и луѓето и дава мал поглед на она што не чека во средината на декември кога ќе се појави во кината.

Многу малку се знае за долгоочекуваното продолжение на Џејмс Камерон. Деталите за самиот заплет се многу скромни, а она што го знаеме е дека приказната ќе се одвива повеќе од една деценија по настаните од оригиналниот филм, пишува CdM.

,,Џејк Сали (Сем Вортингтон) живее со своето семејство на Пандора, а штом ќе се врати позната закана за да го заврши започнатото, Џејк мора да работи со Нејтири (Зои Салдама) и војската на Нави за да ја заштити вашата планета“, стои во описот на акцијата.

Евротип
SNBROKER
To Top