Новости

Кино

„Бикини Мун“ на Милчо Манчевски во кино Мис Стон во Прилеп

„БИКИНИ МУН“, најновиот филм на Милчо Манчевски во кино „Мис Стон“ во четврток 26-ти и во петок 27 април од 20.00 часот.

За само 100 денари, гледајте ја оваа модерна, урбана бајка сместена во скршениот идеал на семејството.

„Бикини мун“ е филм за една харизматична бездомничка која го привлекува вниманието на филмската екипа, која снима документарец и која е спремна да ја искористи нејзината приказна за да се прослави во светот на независните филмаџии.

Билети на билетарницата од кино Мис Стон еден час пред почетокот на проекциите.

GOLD
To Top